Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 056  772  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Vajíčková nátierka

Vajíčková nátierka

Postup

1 Vajíčka si umyte a dajte ich do menšieho hrnca so studenou vodou. Akonáhle začne voda vrieť, znížte plameň na ¼ a vajíčka takto varte 8 minút. Po uvarení ich prudko schlaďte studenou vodou a nechajte ich vychladnúť.
2 Studené vajíčka si olúpte a oddeľte žĺtky od bielkov. Žĺtky rozdrobte do misky a pridajte k nim dijonskú horčicu, majonézu a biely jogurt. Všetko dôkladne premiešajte a vytvorte krémovú pastu. Môžete to tiež našľahať šľahačom.
3 Bielky nakrájajte na menšie kúsky a zmiešajte ich s nadrobno nakrájanou šalotkou a kyslou uhorkou.
4 K zmesi pridajte žĺtkovú pastu, soľ, korenie a čili vločky Green Jalapenos. Všetko dôkladne premiešajte a dajte aspoň na jednu hodinu odležať do chladničky. Podávajte s čerstvým chlebom.
  • Použité čili
  • 1 lyžica Green Jalapeno vločiek
  • Ingrediencie
  • 1 väčšiu šalotka
  • 8 vajíčok
  • 4 kyslé uhorky (cca 5 cm)
  • 2 lyžice dijonskej horčice
  • 4 lyžice majonézy
  • 2 lyžice bieleho jogurtu
  • soľ, korenie
  • čerstvý chlieb
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 8 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 24 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu