Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980      d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Trinidad Moruga Scorpion kari zo sladkých zemiakov, špenátu a cícera

Trinidad Moruga Scorpion kari zo sladkých zemiakov, špenátu a cícera

Postup

1 Na veľkej panvici ohrejeme olej, pridáme cibuľu, cesnak a restujeme do mäkka. Pridáme a vmiešame čili a soľ. Varíme asi minútu, potom pridáme paradajky.
2 Dusíme prikryté asi 20 minút, kým paradajky nezmäknú a nebudeme mať paradajkovú omáčku. Občas zamiešame.
3 Pridáme nakrájané sladké zemiaky a varíme ďalších pár minút.
4 Pridáme vodu, privedieme k varu a znížime teplotu tak, aby sme pozvoľna dovarili sladké zemiaky.
5 Akonáhle sú sladké zemiaky mäkké, vmiešame cícer a špenát. Dochutíme podľa ľubovôle a varíme ďalších pár minút, kým špenát nezvädne.
6 Ihneď podávame s ryžou, alebo použijeme ako prílohu.
  • Použité čili papričky
  • 1-11/2 lyžičky Trinidad Scorpion Moruga v prášku
  • Ingrediencie
  • 3-4 lyžice rastlinného oleja
  • 1 ks cibule (nakrájaná na jemno)
  • 1-3 strúčiky cesnaku
  • 400 g konzervovaných paradajok nakrájaných
  • 4 ks stredne veľké sladkých zemiakov
  • 400 g cíceru
  • 200 ml vody
  • 1 hrsť čestvého špenátu
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 10 min
  • Doba vaření 35 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 24 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu