Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 800 232 792  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Syrový chlieb s paradajkovou salsou

Syrový chlieb s paradajkovou salsou

Postup

1 Syr si nakrájajte, poprípade nastrúhajte najemno a pridajte k nemu chilli prášok Scotch Bonnet, hrsť nasekanej pažítky, tymián a olivový olej. Všetko premiešajte a nachystajte si chlieb. Chlieb rozkrájajte v hornej časti na silnú mriežku a tú husto naplňte syrovou zmesou. Takto pripravený chlieb vložte do predom vyhriatej rúry na 220 °C s funkciou gril. Pečte, pokiaľ nie je syr úplne zapečený, cca 15 minut. Medzitým, čo sa chlieb zapeká, pripravte si paradajkovú salsu. Mäsité paradajky zbavte jadier a společne so šalotkou nakrájajte najemno. Pridajte nasekaný koriander, šťavu z limetky, soľ a čierne korenie. Všetko premiešajte a nechajte v chladničke oddychovať, pokiaľ nebude syrový chlieb hotový. Podávejte ihneď po upečení s paradajkovou salsou.
  • Použité čili
  • ½ lyžičky chilli prášku Scotch Bonnet
  • Syrový chlieb
  • okrúhly chlieb
  • 100 g mozzarelly
  • 100 g syr čedar
  • 100 g syr eidam
  • 3 lyžice olivového oleja
  • hrsť pažítky a tymiánu
  • Salsa
  • 4 ks mäsitých paradajok
  • 2 ks šalotky
  • hrsť nasekaného koriandra
  • šťava z ½ limetky
  • soľ, čierne korenie
  • Počet porcií 2
  • Čas prípravy 15 min
  • Čas varenia 15 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 48 hod.

100 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu