
Postup
1 V panvici si nechajte rozpáliť olivový olej a orestujte na ňom na kúsky nakrájané kuracie mäso. Akonáhle je mäso hotové, pridajte soľ, korenie a čili prášok Naga Bhut Jolokia. Všetko dôkladne premiešajte a ešte minútku restujte. Hotové mäso si dajte do misy.
2 V hlbokej panvici si rozpustite maslo a opražte na ňom na plátky nakrájané šampiňóny. V polovici praženia, pridajte k šampiňónom nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku a nechajte ju spoločne so šampiňónmi restovať. K šampiňónom a cibuľke pridajte prelisovaný cesnak a nechajte ho chvíľu restovat. Potom pridajte kukuricu a čerstvé listy špenátu. Špenát počas varenia stratí svoj objem. Akonáhle je všetko hotové, dajte si zmes do misy.
3 Na jednu polovicu tortilly dajte zmes špenátu s mäsom a všetko posypte mozzarellou a strúhaným čedarom. Tortillu uzatvorte a opekajte z každej strany na rozpálenej panvici zhruba 3 minúty.
Ingredience
- Použité čili
- 1 lyžička chilli prášku Naga Bhut Jolokia
- Ingredience
- 1 lyžice olivového oleja
- 0,5 kg kuracieho mäsa
- soľ
- korenie
- 50 g masla
- 3 ks jarnej cibuľky
- 200 g šampiňónov
- 3 strúčiky cesnaku
- 150 g kukurice
- 400 g čerstvého špenátu
- 150 g kociek mozzarelly
- 200 g syr čedaru
- 8 kusov tortilla