Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980      d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Špenátová quesadilla

Špenátová quesadilla

Postup

1 V panvici si nechajte rozpáliť olivový olej a orestujte na ňom na kúsky nakrájané kuracie mäso. Akonáhle je mäso hotové, pridajte soľ, korenie a čili prášok Naga Bhut Jolokia. Všetko dôkladne premiešajte a ešte minútku restujte. Hotové mäso si dajte do misy.
2 V hlbokej panvici si rozpustite maslo a opražte na ňom na plátky nakrájané šampiňóny. V polovici praženia, pridajte k šampiňónom nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku a nechajte ju spoločne so šampiňónmi restovať. K šampiňónom a cibuľke pridajte prelisovaný cesnak a nechajte ho chvíľu restovat. Potom pridajte kukuricu a čerstvé listy špenátu. Špenát počas varenia stratí svoj objem. Akonáhle je všetko hotové, dajte si zmes do misy.
3 Na jednu polovicu tortilly dajte zmes špenátu s mäsom a všetko posypte mozzarellou a strúhaným čedarom. Tortillu uzatvorte a opekajte z každej strany na rozpálenej panvici zhruba 3 minúty.

Ingredience

  • Použité čili
  • 1 lyžička chilli prášku Naga Bhut Jolokia
  • Ingredience
  • 1 lyžice olivového oleja
  • 0,5 kg kuracieho mäsa
  • soľ
  • korenie
  • 50 g masla
  • 3 ks jarnej cibuľky
  • 200 g šampiňónov
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 150 g kukurice
  • 400 g čerstvého špenátu
  • 150 g kociek mozzarelly
  • 200 g syr čedaru
  • 8 kusov tortilla

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 24 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu