Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 056  772  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Šalát s pikantným kuracím mäsom

Šalát s pikantným kuracím mäsom

Postup

1 Najprv si pripravte zálievku. Olej zmiešajte so šťavou z pomaranča, štipkou soli a potom dajte do chladničky.
2 Ďalej si pripravte mäso. Očistené mäso dôkladne osoľte, okoreňte a dajte do misy. Pridajte olivový olej a čili prášok Birds Eye. Mäso potrite olejom s čili práškom a dajte prikryté do chladničky na 1 hodinu marinovať.
3 Marinované mäso dajte opiecť sprudka na panvicu alebo na gril. Z každej strany opekajte približne 3 minúty (záleží na tom, aký máte veľký kúsok mäsa). Pečené mäso si dajte do misy, prikryte pokrievkou a nechajte oddychovať.
4 Potom si hneď na rozpálenej panvici alebo na grile opečte prosciutto. Stačí z jednej strany a zhruba 30 s.
5 Nakoniec si pripravte šalát. Cherry paradajky si rozpoľte, pomaranč olúpte a papriku nakrájajte na kocky. Vlašské orechy zľahka nasekajte. Mix šalátov zmiešajte s pripravenými paradajkami, paprikou, pomarančom a vlašskými orechmi.
6 Pri servírovaní si kuracie mäso nakrájajte na tenké plátky, prosciutto nakrájajte na kúsky, šalát zalejte trochou zálievky a na šalát nastrúhajte hoblinky parmezánu. Všetko ešte môžete posypať čili práškom Birds Eye.
  • Použité chilli
  • 5 g Birds eye čilli prášok
  • Ingrediencie
  • 0,5 g kuracieho mäsa
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1 štipka soli a korenia
  • 250 g cherry paradajok
  • 2 ks pomaranče
  • 2 ks červenej papriky
  • 90 g prosciutto
  • 100 g vlašských orechov
  • 200 g mix listov šalátov
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1 šťava z pomaranča
  • 1 štipka soli
  • Počet porcí 2
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 60 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 48 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu