Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Polievka Chilli con carne

Polievka Chilli con carne

Postup

1 Cibuľu a cesnak pokrájame nadrobno. Do kastróla nalejeme trochu oleja a oboje na ňom orestujeme doružova. Pridáme mleté mäso s rímskou rascou a vareškou ho oddeľujeme od seba a opekáme. Keď sa vyparí všetká pustená šťava, okoreníme mäso paprikou a ešte chvíľku opekáme.
2 Zalejeme vývarom, premiešame, prikryjeme pokrievkou a 25 minút povaríme. Potom pridáme paradajky a na kúsky pokrájanú papriku, dochutíme soľou, oreganom a čili. Varíme ešte tak 5 minút. Pridáme fazuľu a kocku horkej čokolády a varíme ďalšie 2 minúty. Premiešame a servírujeme. Na tanieroch ozdobíme koriandrom.
3 Medzitým si pripravíme syrové chipsy. Syr nastrúhame na jemnom strúhadle a navrstvíme ho na papier na pečenie do súvislej placky. Vložíme do rúry a pečieme pri 190 stupňov celzia dozlatova. Upečený syr necháme vychladnúť a nalámeme na kusy.
  • Použité chilli
  • 1 lyžička Scotch Bonnet prášku
  • Ingrediencie
  • 400 g mletého hovädzieho mäsa
  • 400 g drvených paradajok v plechovke
  • 250 g uvarených červených fazúľ
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 ks cibuľa
  • 0,5 l hovädzieho vývaru
  • 1 ks červenej papriky
  • 1 lyžica údenej papriky
  • 1 kostička horkej čokolády
  • 1 lyžička oregana
  • 1 lyžička rímskej rasce
  • 1 štipka soli
  • 1 lyžička oleja
  • 1 štipka koriandru
  • 100 g čedaru
  • Počet porcií 4
  • Čas prípravy 30 min
  • Čas varenia 45 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 48 hod.

100 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu