Postup
1 Vo veľkej mise zmiešajte múku so soľou, korením, sušeným cesnakom a čili práškom Scotch Bonnet . Kuracie krídla rozdeľte na dve časti, osušte, aby neboli moc mokré a obaľte v zmesi. Krídla rozložte na plech s papierom na pečenie a pečte v predhriatej rúre na 220 °C počas 45 minút.
2 Medzitým, čo sa krídla pečú, vo veľkej mise si zmiešajte med s čili mash. Po upečení krídla v zmesi obaľte a dajte znovu na papier na pečenie a pečte na 260 °C ešte 8 minút. Akonáhle sú krídla upečené, môžete hneď servírovať.
3 Zvyšok mash môžete použiť na potieranie krídel pre ešte pikantnejšiu chuť. Krídla sú skvelé s kečupom, jogurtom a s čerstvým chlebom.
- Použité chilli
- 1 lyžice Scotch Bonnet prášok
- 200 ml Scotch Bonnet mash
- Ingrediencie
- 200 g hladkej múky
- 300 g kuracích krídel
- 20 g soli
- 1 lyžička korenia
- 10 g sušeného cesnaku
- Počet porcií 2
- Čas prípravy 20 min
- Čas varenia 55 min