Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 221 033  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Pikantné kuracie krídla

Pikantné kuracie krídla

Postup

1 Vo veľkej mise zmiešajte múku so soľou, korením, sušeným cesnakom a čili práškom Scotch Bonnet . Kuracie krídla rozdeľte na dve časti, osušte, aby neboli moc mokré a obaľte v zmesi. Krídla rozložte na plech s papierom na pečenie a pečte v predhriatej rúre na 220 °C počas 45 minút.
2 Medzitým, čo sa krídla pečú, vo veľkej mise si zmiešajte med s čili mash. Po upečení krídla v zmesi obaľte a dajte znovu na papier na pečenie a pečte na 260 °C ešte 8 minút. Akonáhle sú krídla upečené, môžete hneď servírovať.
3 Zvyšok mash môžete použiť na potieranie krídel pre ešte pikantnejšiu chuť. Krídla sú skvelé s kečupom, jogurtom a s čerstvým chlebom.
  • Použité chilli
  • 1 lyžice Scotch Bonnet prášok
  • 200 ml Scotch Bonnet mash
  • Ingrediencie
  • 200 g hladkej múky
  • 300 g kuracích krídel
  • 20 g soli
  • 1 lyžička korenia
  • 10 g sušeného cesnaku
  • Počet porcií 2
  • Čas prípravy 20 min
  • Čas varenia 55 min

Videorecept

RÝCHLA DOPRAVA

Odosíláme do 24h.

200 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 50 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu