Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980      d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Pikantné mäsové gule

Pikantné mäsové gule

Postup

1 Cibuľu nakrájame na veľmi maličké kúsky a necháme osmažiť na troške oleja dozlatista. Potom ju pridáme k mäsu. Osolíme, posypeme strúhankou a pridáme vajcia. Všetko dôkladne premiešame. Zmes rozdelíme na 8 dielov a vytvoríme väčšie gule.
2 Cibuľu nakrájame na prúžky, cesnak rozdrvíme plochou noža a posekáme. Do zapekacej misky nalejeme trošku oleja a zasypeme cibuľou a cesnakom. Papriky umyjeme a nakrájame tiež na prúžky. Navrstvíme ich na cibuľu. Paradajkové pyré zmiešame s tymianom, trochou čili prášku Bird 's eye, soľou a poldeci vody. Omáčkou zalejeme papriky a navrch rozložíme mäsové gule.
3 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 st. celzia a pečieme cca 35 minút. Tortilla placky rozkrájame na trojuholníčky a na sucho z oboch strán opečieme na suchej panvici.
  • Použité chilli
  • 1 lyžica Bird's eye prášok
  • Ingrediencie
  • 600 g mletého hovädzieho mäsa
  • 5 lyžíc strúhanky
  • 1 ks malej cibule
  • 1 ks vajce
  • 1 štipka soli
  • 1 lyžička oleja
  • papriková zmes
  • 600 g paradajkového pyré
  • 2 ks červených paprík
  • 2 ks zelených paprík
  • 2 ks žltej papriky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 ks cibuľa
  • 1 štipka tymiánu
  • 1 štipka soli
  • 1 lyžica oleja
  • 4 ks placky tortilla
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 20 min
  • Doba vaření 30 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 24 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu