Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Pikantné grilované rebierka

Pikantné grilované rebierka

Postup

1 Do menšieho hrnca si dajte chilli masch Aji Amarillo, nastrúhaný zázvor, prelisovaný cesnak, jablčnú šťavu, kečup, chilli horčicu Creamy Mustard Habanero, kokosový cukor a olivový olej. Všetko premiešajte a nechajte uvariť do zhustnutia (približne 10 minút). Rebierka z oboch strán osoľte a potrite marinádou. Marinované rebierka dajte na plech a zakryte alobalom. Potom ich dajte do vopred vyhriatej rúry na 180 °C a pečte približne dve hodiny. V priebehu pečenia rebierka polievajte šťavou, ktorá sa pri pečení vytvorí. Akonáhle sú rebierka upečené a mäso sa oddeľuje ľahko od kostí, potrite ich zbytkom marinády a dajte na gril. Nechajte ich grilovať z oboch strán zhruba päť minút. Prípadne použite funkciu gril vo vašej rúre. Medzitým si pripravte jogurtový dip. Prelisujte cesnak do jogurtu, pridajte soľ, čierne korenie a nasekaný tymián. Dip nechajte v chladničke odležať. Hotové rebierka naporcujte a podávajte s čerstvým chlebom, zeleninou, chilli horčicou a jogurtovým dipom.
  • Použité chilli
  • 5 lyžíc chilli masche Aji Amarillo
  • 1 lyžica chilli horčice Creamy Mustard Habanero
  • Marináda
  • 2 strúčiky nastrúhaného zázvoru
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 100 ml jablčnej šťavy
  • 2 lyžice kečupu
  • 50 g kokosového cukru
  • 3 lyžice olivového oleja
  • Mäso
  • 2 ks bravčových rebierok na grilovanie
  • soľ
  • Jogurtový dip
  • 400 g bieleho jogurtu
  • strúčik cesnaku
  • 1 ks vetvičky čerstvého tymiánu
  • soľ, čierne korenie
  • Počet porcií 2
  • Čas prípravy 30 min
  • Čas varenia 140 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 48 hod.

100 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu