Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980      d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Pečená rebrá

Pečená rebrá

Postup

1 V panvici si na oleji orestujte červenú cibuľku do zlatista. Akonáhle budete mať cibuľku orestovanú, pridajte prelisovaný cesnak a ešte chvíľku orestujte. Potom pridajte paradajkový pretlak, zázvor, mleté čierne korenie, sladkú papriku, čili prášok Naga Bhut Jolokia, čili med a vodu. Všetko dôkladne premiešajte a nechajte zhruba 10 minút povariť.
2 Rebrá si naporcujte na menšie kúsky a dôkladne ich zo všetkých strán osoľte. Potrite ich ¾ pripravenej omáčky. Rebrá nechajte 1 hodinu marinovať v chladničke. Akonáhle sú rebrá naložené, podlejte ich vodou a plech obalte hliníkovou fóliou.
3 Dajte piecť na 4 hodiny do predhriatej rúry na 120 ° C. Po upečení zložte fóliu, rebrá pomažte zvyšnou omáčkou a dajte piecť do rúry na 250 ° C na 30 minút. Po upečení podávajte s chlebom, kyslou kapustou, uhorkou, alebo cherry paradajkami. Výpek môžete použiť ako omáčku.
  • Použité chilli
  • 1 lyžica Naga Bhut Jolokia prášok
  • 200 ml čili medu
  • Ingrediencie
  • 2 kg bravčových rebier
  • 1 pohár vody
  • 1 štipka soli
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1 ks červenej cibule
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 190 g paradajkového pretlaku
  • 1 lyžica sušeného zázvoru
  • 1 lyžica mletého čierneho korenia
  • 1 lyžica sladkej papriky
  • 200 ml vody
  • Počet porcí 2
  • Doba přípravy 90 min
  • Doba vaření 30 min

Videorecept

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 24 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu