Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 221 033  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Kurča Vindaloo

Kurča Vindaloo

Postup

1 Vo väčšej mise si zmiešajte na väčšie kúsky nakrájané kuracie mäso s chilli Mascha Naga Bhut Jolokia, kardamonom, rímskou rascou, kurkumou, garam masala, zázvorom. Potom dajte na 2 hodiny do chladničky.
2 Medzitým si na veľkej panvici rozohrejte olivový olej a opražte na ňom horčičné semienka. Akonáhle začnú semienka praskať, pridajte nadrobno nakrájanú červenú cibuľu a osmažte ju zhruba 15 minút. Potom pridajte prelisovaný cesnak a nechajte ho približne 3 minútky orestovať.
3 Potom pridajte naložené mäso a osmažte ho zo všetkých strán. Pridajte jablčný ocot, vývar, soľ, korenie a priklopte pokrievkou. Zmes duste približne 1 hodinu. Akonáhle je všetko hotové, pridajte nasekaný čerstvý koriander. Podávajte s ryžou.
  • Použité čili
  • 100 ml Naga Bhut Jolokia mash
  • Ingrediencie
  • 1 lyžička mletý kardamón
  • 1 lyžička mletej rímskej rasce
  • 1 lyžička kurkumy
  • 2 lyžičky Garam Masaly
  • 1 lyžička mletého zázvoru
  • 1 kg kuracích pŕs
  • 5 lyžic olivového oleja
  • 2 lyžice horčičných semienok
  • 4 ks červenej cibule
  • 5 strúčikov cesnaku
  • 2 lyžíce jablčného octu
  • 200 ml kuracieho vývaru
  • 1 štipka soli
  • 1 štipka čierneho korenia
  • 1 hrsť nasekaného koriandru
  • Počet porcií 4
  • Čas prípravy 30 min
  • Čas varenia 30 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosíláme do 24h.

200 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 50 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu