Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 221 033  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Kung Pao

Kung Pao

Postup

1 Kuracie mäso si nakrájajte na tenké rezance a zmiešajte ich v mise s kukuričným škrobom, čili práškom Habanero a sójovou omáčkou. Misu priklopte a dajte na 10 minút do chladničky.
2 V mise si s vodou zmiešajte kukuričný škrob, ryžový ocot, sójovú omáčku, ustricovú omáčku, cukor a saké. Všetko dôkladne premiešajte.
3 Na panvici si rozohrejeme arašidový olej a osmažte na ňom kuracie mäso. Potom mäso dajte odkvapkať od oleja a zvyšok oleja z panvice zlejte do nádoby (dá sa použiť nabudúce).Na zvyšku oleja v panvici chvíľu osmažte cesnak so zázvorom.
4 Potom pridajte na tenké prúžky nakrájanú papriku a jarnú cibuľku. Potom pridajte kuracie mäso, arašidy v čili prášku Habanero a chvíľu restujte. Nakoniec pridajte omáčku a minútku varte do zhustnutia. Podávajte s ryžou basmati.
  • Použité chilli
  • 1 lyžička Habanero prášku
  • 200 g arašidov Habanero s limetkou
  • Ingrediencie
  • 500 g kuracieho mäsa
  • 1 lyžička kukuřičkého škrobu
  • 1 lyžička sójovej omáčky
  • 2 lyžice vody
  • 20 ml ryžového octu
  • 50 ml sójovej omáčky
  • 2 lyžice ustricovej omáčky
  • 1 lyžica cukru
  • 20 ml saké
  • 100 ml arašidového oleja
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice strúhaného zázvoru
  • 2 ks papriky
  • 4 ks jarnej cibuľky
  • Počet porcií 3
  • Čas prípravy 30 min
  • Čas varenia 20 min

Videorecept

RÝCHLA DOPRAVA

Odosíláme do 24h.

200 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 50 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu