Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 221 033  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Delikatesy

Na niečo pekelne dobrého je čas vždy. Vyberte si z našej ponuky lahodných čili delikates. Či už staviate na sladké, slané, alebo dokonca tekuté pálivé lahôdky. Delikatesy nesmú chýbať medzi pohostením na žiadnej správnej párty, či oslave. Tiež ale potešia ako originálny darček pre milovníkov čili.

Korenie na rebierka s chilli Chipotle a Naga Bhut Jolokia 70 g

Korenie na rebierka s chilli Chipotle a Naga Bhut Jolokia 70 g

S týmto korením si spomienky na vynikajúce rebierka uchováte ešte veľmi dlho. Postará sa o to paprička Bhut Jolokia, prezývaná ako Ghost chilli. Jej pálenie je veľmi intenzívne a dlhotrvajúce. Zmes sme doplnili aromatickým údeným Chipotle, soľou, cesnakom, paprikou a trochou cukru, aby grilované pochúťky krásne skaramelizovali. Korenie se hodí ako na rebierka, tak na pečený bôčik, kolená i špízy.
 

Zloženie Sůl (40%), chilli Chipotle, Chilli Naga Bhut Jolokia, paprika, česnek, cukr, chilli, dextróza, zázvor, protispékavá látka: Cafos (E 341), rostlinný olej slunečnicový, medové aroma, kurkuma, sušený med
Pálivosť
  • 3
Krajina pôvodu Česká Republika
Cena za 1 ks s DPH: 3,90 €
Skladom Expedujeme 17.04.2024
Popis

Korenie na rebierka s chilli Chipotle a Naga Bhut Jolokia 70 g

Predstavte si chuť šťavnatých, dokonale upečených rebierok. A teraz si k tomu predstavte omamnú údenú vôňu a poriadnu pálivosť, ktorá vás bude držať ešte v dobe, keď budete upratovať riady zo stola.

Už se vám zbierajú slinky?
Chipotle dodajú grilovaným a mäsovým pokrmom dymovú chuť so sladkými podtónmi čokolády a orechov, které získávají vďaku údeniu na pekanovom dreve. Naga Bhut Jolokia, jedno z nejpálivejších chilli na svete, je poriadna porcia intenzivného a dlhotrvajúceho pálenia. Súhru týchto dvoch papriček potom v našej zmesy doplňuje už len soľ, cesnak, paprika a trocha cukru, aby rebierka na povrchu krásne skaramelizovali. Korenie se hodí ako na rebierka, tak na grilovaný a pečený bôčik, koleno, na špízy i ako základ na marinádu.

RÝCHLA DOPRAVA

Odosíláme do 24h.

200 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 50 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu