
Recept - postup
1 Hovädzie mäso si vyberte z chladničky pol hodiny vopred. Nakrájajte ho na tenké plátky, potom na tenké prúžky a nakoniec na jemné kocky. Sviečková je tak jemná, že mäso stačí nakrájať, nemusíte ho mlieť.
2 Pridajte najemno nakrájanú šalotku, kapari a pažítku. Ďalej pridajte dijonskú horčicu, chilli mash Chipotle, olivový olej a trochu soli a korenia.
3 Dôkladne premiešajte, nechajte 5 minút odležať a potom dochuťte podľa potreby a vašej chuti.
4 Podávajte s vaječným žĺtkom a na oleji dozlatista opečenou hriankou s cesnakom.
Recept - ingredience
- Použité čili
- 2 lyžičky Chipotle mash
- Ingrediencie
- 300 g hovädzej sviečkovej
- 1 väčšiu šalotku
- 1 lyžica kapari
- 1 lyžica dijonskej hořčice
- 2 lyžica olivového oleja
- soľ, korenie
- 2 žĺtky
- hrianka opečená na oleji a cesnak na potretie