Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 800 232 792  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Hamburger s kimchi majonézou

Hamburger s kimchi majonézou

Postup

1 Slaninu dajte na pečiaci papier, vložte do vopred vyhriatej rúry na 200 °C a pečte dozlatista. Červenú cibuľu olúpte a nakrájajte na plátky. Na rozpálenú panvicu dajte kocku masla a červenú cibuľu. Cibuľu pomaly restujte a ku koncu pridajte lyžicu medu. Premiešajte, chvíľu restujte a potom odstavte. Mleté mäso zmiešajte s chilli korením Barbecue seasoning a vytvorte dve placky väčšie ako dlaň. Položte ich na rozpálený gril a grilujte 5 minút, potom otočte, grilujte ešte 5 minút z druhej strany. Na mäso položte plátok syra Cheddar a nechajte roztopiť. Mezitým, čo sa mäso griluje, dajte si na gril rozkrojenú maslovú briošku a ľahko ju opečte. Akonáhle je mäso hotové, nechajte ho na chvíľu odležať. Zatiaľ si najemno nasekejte kimchi, pridajte do majonézy a premiešajte. Opečenú briošku potrite majonézou s kimchi, pridajte šalát, plátky paradajky, mäso so syrom, dozlatista opečenú slaninu, medovú cibuľku a druhú polku briošky potretú kimchi majonézou.
  • Použité chilli
  • 1 lyžica chilli korenia Barbecue seasoning
  • Ingrediencie
  • 100 g slaniny
  • 1 velká červená cibuľa
  • kocka masla
  • 300 g mletého hovädzieho mäsa
  • 2 plátky syra Cheddar
  • 2 maslové briošky
  • 50 g kimchi
  • 100 g majonézy
  • čerstvý šalát
  • 1 veľká paradajka
  • Počet porcií 2
  • Čas prípravy 20 min
  • Čas varenia 5 min

video

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 48 hod.

100 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu