
Postup
1 Slaninu dajte na pečiaci papier, vložte do vopred vyhriatej rúry na 200 °C a pečte dozlatista.
Červenú cibuľu olúpte a nakrájajte na plátky. Na rozpálenú panvicu dajte kocku masla a červenú cibuľu. Cibuľu pomaly restujte a ku koncu pridajte lyžicu medu. Premiešajte, chvíľu restujte a potom odstavte.
Mleté mäso zmiešajte s chilli korením Barbecue seasoning a vytvorte dve placky väčšie ako dlaň. Položte ich na rozpálený gril a grilujte 5 minút, potom otočte, grilujte ešte 5 minút z druhej strany. Na mäso položte plátok syra Cheddar a nechajte roztopiť.
Mezitým, čo sa mäso griluje, dajte si na gril rozkrojenú maslovú briošku a ľahko ju opečte.
Akonáhle je mäso hotové, nechajte ho na chvíľu odležať. Zatiaľ si najemno nasekejte kimchi, pridajte do majonézy a premiešajte.
Opečenú briošku potrite majonézou s kimchi, pridajte šalát, plátky paradajky, mäso so syrom, dozlatista opečenú slaninu, medovú cibuľku a druhú polku briošky potretú kimchi majonézou.
- Použité chilli
- 1 lyžica chilli korenia Barbecue seasoning
- Ingrediencie
- 100 g slaniny
- 1 velká červená cibuľa
- kocka masla
- 300 g mletého hovädzieho mäsa
- 2 plátky syra Cheddar
- 2 maslové briošky
- 50 g kimchi
- 100 g majonézy
- čerstvý šalát
- 1 veľká paradajka
- Počet porcií 2
- Čas prípravy 20 min
- Čas varenia 5 min