Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980      d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Čili fazuľové hamburgery

Čili fazuľové hamburgery

Postup

1 Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Plech vyložíme papierom na pečenie.
2 Fazuľu zlejeme a prepláchneme. Na lyžici olivového oleja speníme cibuľku a budeme restovat dozlatista. Fazuľu krátko premixujeme s cibuľou. Stačí naozaj chvíľku, zmes nemusí byť úplne jemná.
3 Dochutíme soľou, korením, cesnakom, čili, sójovou omáčkou a tahini. Dôkladne premiešame a na záver zahustíme kukuričnou múkou.
4 Pomocou rúk tvarujeme fašírky. Z danej zmesi by mali vyjsť štyri. Dáme ich piecť do predhriatej rúry zhruba na 30 minút. V polovici pečenia fašírky obrátime.
5 Medzitým si prepolíme žemle, potrieme ich red tabasco omáčkou, naplníme listovým šalátom, plátkami paradajok a fašírkou.
  • Použité chilli
  • 1 lyžica New Mexican prášku
  • 1 lyžica Red Tabasco mash
  • Ingrediencie
  • 1 plechovka červených fazúľ
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1 fialová cibuľa
  • 1 štipka soli
  • 1 štipka čierneho korenia
  • 1 strúčik česneku
  • 1 lyžica sójovej omáčky
  • 1 lyžica tahini
  • 85 g kukuričnej múky
  • Na dokončenie
  • 4 ks hamburgerové žemle
  • 4 listy listového šalátu
  • 2 ks paradajok
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 20 min
  • Doba vaření 30 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 24 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu