Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980      d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Chrumkavé tofu v korenisto-paradajkovej omáčke (dau hu sot ca)

Chrumkavé tofu v korenisto-paradajkovej omáčke (dau hu sot ca)

Postup

1 Tofu osušíme a nakrájame na kocky, veľkost strany cca 3 cm. Na veľkej panvici rozohrejeme olej, pridáme tofu a smažíme do chrumkava. Tofu smažíme po 2 dávkach. Hotové tofu vyberieme dierovanou lyžicou a položíme na papierový obrúsok. Necháme odkvapkať.
2 V panvici necháme asi 1 polievkovú lyžicu oleja, zvyšok prelejeme do teplovzdornej nádoby.
3 Do panvice dáme cesnak, šalotku, a čili. Restujeme asi 1 minútu.
4 Pridáme paradajky, soľ, cukor a rybiu omáčku. Miešame a necháme paradajky rozvariť.
5 Pridáme 100ml vody, privedieme k varu a potom znížime teplotu. Necháme vrieť po dobu 10 minút.
6 Nakoniec pridáme chrumkavé tofu, jarnú cibuľku a čierne korenie. Necháme prejsť varom, ale nie dlhšie ako 1 minútu, aby sme uchovali chrumkavosť tofu.
7 Zdobíme koriandrom.
  • Použité chilli papričky
  • 3 ks Birds Eye celé
  • Ingrediencie
  • 200 ml rastlinného oleja
  • 500 g tofu
  • 1 lyžica nasekaného cesnaku
  • 1 ks červenej nasekanej šalotky
  • 4 ks paradajok nahrubo nakrájaných
  • 1/2 lyžičky morskej soli
  • 2 lyžičky cukru
  • 2 lyžice rybacej omáčky
  • 3 ks jarnej cibuľky nakrájanej na jemno
  • 1 lyžička korenia
  • 2 ks koriandra na ozdobu
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 10 min
  • Doba vaření 20 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 24 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu