Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 221 033  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Chilli con carne

Chilli con carne

Postup

1 V hrnci si rozohrejte olivový olej a osmažte na ňom dozlata nadrobno nakrájanú cibuľu. Akonáhle je cibuľa hotová, pridajte mleté hovädzie mäso a nechajte ho chvíľku zatiahnuť.
2 Potom pridajte prelisovaný cesnak, krájané paradajky, paradajkový pretlak a všetko dôkladne premiešajte. Potom pridajte rímsku rascu, soľ, čili Habanero, hovädzí vývar a nechajte 30 minút dusiť. Akonáhle je mäso hotové, pridajte varené červené fazule a 70% čokoládu.
3 Poriadne premiešajte, prípadne nechajte ešte chvíľku povariť. Pri servírovaní môžete posypať nasekanou petržlenovou vňaťou alebo pokvapkať limetkou. Podávajte s ryžou, alebo s čerstvým chlebom.
  • Použité chilli
  • 1 lyžička Habanero prášok
  • Ingrediencie
  • 2 lyžice oleja
  • 1 čerstvá cibuľa
  • 400 g hovädzieho mäsa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 400 g nakrájaných paradajok
  • 140 g paradajkového pretlaku
  • 1 lyžička rímskej rasce
  • 2 lyžičky soli
  • 300 ml hovädzieho vývaru
  • 400 g varených červených fazúľ
  • 20 g 70% čokolády
  • Počet porcií 6
  • Čas prípravy 20 min
  • Čas varenia 40 min

Videorecept

RÝCHLA DOPRAVA

Odosíláme do 24h.

200 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 50 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu