Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Cestoviny s tekvicovou omáčkou a šampiňónmi

Cestoviny s tekvicovou omáčkou a šampiňónmi

Postup

1 Umytú tekvicu Hokaido očistite a nakrájajte na kocky. V hrnci rozohrejte olej a osmahnite na ňom cibuľu. Akonáhle začne chytať zlatú farbu, pridajte kúsky cesnaku a ten nechajte len chvíľu rozvoňať. Potom rýchlo pridajte do hrnca kocky tekvice, zalejte vodou, osolte a nechajte všetko variť. Medzitým si pripravte šampiňóny a slaninu. Na panvici si rozohrejte maslo a pridajte pokrájané šampiňóny, které nechajte na masla osmahnúť dozlatista. Slaninu položte na plech s pečiacim papierom a dajte piecť do rúry na 200 °C. Pečte, pokiaľ nebude slanina upečená a zlatavá. Keď je tekvica uvarená, pridajte k nej džem hruška a Isot a všetko rozmixujte tyčovým mixérom. Prípadne si pred mixováním odoberte trochu tekutiny z hrnca a patom ju podľa potreby pridávajte, nech dosiahnutie hustotu omáčky, akú chcete. Hotovou omáčku dajte stranou. Cestoviny uvarte podľa návodu. Uvarené cestoviny ihneď zmiešajte s omáčkou. Servírujte s opečenými šampiňónmi, kúskami pečenej slaniny, čerstvým tymiánom a džemom hruška a Isot.
  • Použité chilli
  • 100 g džemu hruška a Isot
  • Ingrediencie
  • 500 g očistenej tekvice Hokaido
  • cibuľu
  • strúčik cesnaku
  • 4 lyžice olivového oleja
  • 400 ml vody
  • soľ
  • 100 ml 12% smotany
  • Na dokončenie
  • 250 g krémových šampiňónov
  • 50 g masla
  • soľ
  • 100 g slaniny
  • čerstvý tymián
  • 500 g čerstvých cestovín
  • Počet porcií 4
  • Čas prípravy 45 min
  • Čas varenia 45 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 48 hod.

100 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu