Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 056  772  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Carbonara

Carbonara

Postup

1 Najprv si dajte variť osolenú vodu na špagety. Medzitým, čo sa varí voda, na panvici si rozohrejte maslo s olivovým olejom a nechajte na ňom do chrumkava upiecť slaninu.
2 Akonáhle vám vrie voda, dajte variť špagety na požadovanú dobu. Tesne pred koncom uvarení cestovín, dajte jednu naberačku vody z cestoviny do panvice so slaninou. Dôkladne premiešajte a nechajte minútku variť.
3 Akonáhle sú uvarené, pridajte všetky špagety do panvice so slaninou a premiešajte ich. Nechajte všetko na miernom ohni ešte prehriať.
4 Medzitým si v mise zmiešajte nastrúhaný syr Parmigiano-Reggiano so žĺtkami, korením a čili vločkami Habanero. Premiešajte a pridajte 2 naberačky vody z cestovín. Znovu premiešajte a nalejte do horúcich špagiet
5 Po naliatí odstavte panvicu z platne a začnite so špagetami dôkladne a rýchlo miešať. Začne vznikať krásne hustá konzistencia omáčky, ktorou sa obaľujú špagety. Ihneď servírujte a podávajte s nastrúhaným syrom Parmigiano-Reggiano.

Ingredience

  • Použité čili
  • 1 lyžička Habanero vločiek
  • Ingrediencie
  • 60 g masla
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 200 g slaniny
  • 100 g parmigiano-Reggiano
  • 4 žĺtky
  • soľ, korenie

Video

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 24 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu