Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 056  772  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Bravčová roláda s pikantnou zmesou

Bravčová roláda s pikantnou zmesou
1 Do mixéra si dajte kocky mozzarelly, bazalkové pesto, sušené paradajky s trochou oleja, lyžicu čili vločiek Habanero a všetko dôkladne rozmixujte do hladkej pasty.
2 Bravčové stehno si rozkrojte na 3x do motýlika, vznikne vám veľký kus mäsa. Položte na neho potravinovú fóliu a rozklepajte ho. Mäso osoľte, okoreňte a potrite rozmixovanou pastou. Položte plátky šunky a lístky bazalky. Zrolujte v roládu a zaviažte povrázkom, aby sa roláda nerozbalila.
3 Do zapekacej misy dajte na veľké kocky nakrájanú mrkvu a petržlen. Na zeleninu položte pripravenú roládu a ešte ju osoľte, okoreňte a posypte čili vločkami Habanero. Všetko podlejte čiernym pivom a na roládu dajte alobal.
4 Prikryté mäso pečte v predhriatej rúre na 150 °C 2 hodiny, potom ho vyberte, alobal zložte a pečte ešte zhruba 20 minút na 200 °C. Roláda tak dostane pekne zlatú kôrku.
5 Hotovú roládu zbavte povrázku, nakrájajte na plátky a so zeleninou podávajte napríklad so zemiakovou kašou.
  • Použité chilli
  • 1 lyžica Habanero čili vločiek
  • Ingrediencie
  • 1,2 kg bravčového stehna
  • 100 g bazalkového pesta
  • 200 g kociek mozzarelly
  • 90 g sušených paradajok
  • soľ
  • korenie
  • 100 g šunky
  • 2 ks mrkvy
  • 2 ks petržlenu
  • 300 ml čierneho piva

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 48 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu