Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 056  772  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Bravčová rebrá marinované vo whisky a Habanero chilli

Bravčová rebrá marinované vo whisky a Habanero chilli

Postup

1 Cibuľu s cesnakom nasekáme najemno a krátko orestujeme. Pridáme pretlak a asi 3 minúty ďalej restujeme. Zalejeme Coca Colou a pridáme whisky, med, korenie, olej a chilli mash Habanero. Ešte chvíľku varíme, aby sa marináda zredukovala.
2 Rebrá potrieme marinádou a necháme odležať asi na 12 hodín. Potom rebrá na plechu pretiahneme alobalom a predpečieme pri 95 ° C počas 90 minút (tým si grilovanie urýchlime).
3 Teraz stačí rebrá potrieť zvyškom marinády alebo výpekom z plechu a dorobiť na grile zhruba 30 minút.
  • Použité čili
  • Red Habanero mash
  • Ingrediencie
  • 1 - 2 kg bravčových rebier
  • 50 g paradajkového pretlaku
  • 100 ml Coca-Coly
  • 2 cl whisky Jack Daniel Honey
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 ks cibuľa
  • 3 lyžice medu
  • BBQ korenie
  • soľ
  • zelené korenie drvené
  • olej
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 120 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 48 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu