Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 800 232 792  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

3 druhy dipov

3 druhy dipov

Postup

1 Paradajková salsa: Červenú papriku s šalotkou si nakrájajte nadrobno a orestujte v olivovom oleji na panvici. Potom pridajte plechovku krájaných paradajok, soľ, korenie a nechajte variť do zmäknutia papriky, zhruba 10 minút. Nakoniec pridajte nasekaný koriander a chilli mash Carolina Reaper. Premiešajte, nechajte vychladnúť a ešte pol hodiny odležať.
2 Bylinkový dip: V mise si zmiešajte Lučinu s kyslou smotanou a soľou. Pridajte čili mash Carolina Reaper, nadrobno nasekané bylinky a všetko premiešajte. Nechajte pol hodiny odležať a pred servírovaním ozdobte plátkami nakladaných chilli papričiek Red Jalapeño.
3 Medovo-horčičný dip: Med si zohrejte v mikrovlnnej rúre, aby bol redší. Zmiešajte ho s majonézou, kyslou smotanou, soľou, s chilli hrubozrnnou horčicou Scorpion Moruga a chilli mashom Carolina Reaper. Potom nechajte ešte pol hodiny odležať.
  • Použité chilli
  • Carolina Reaper mash
  • 200 g hrubozrnné horčice s čili Scorpion Moruga
  • nakladané Red Jalapeño chilli papričky
  • Paradajková salsa
  • plechovka krájaných paradajok
  • červená paprika
  • šalotka
  • 3 lyžice olivového oleja
  • soľ, korenie
  • hrsť koriandra
  • Bylinkový dip
  • 100 g Lučiny
  • 200 g kyslej smotany
  • soľ
  • bylinky podľa chuti (bazalka, petržlenová vňať, tymián)
  • Medovo - horčičný dip
  • 50 g medu
  • 100 g majonézy
  • lyžice kyslej smotany
  • soľ
  • Počet porcií 4
  • Čas prípravy 45 min
  • Čas varenia 0 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 48 hod.

100 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu