Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 221 033  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Taco šalát s grilovaným ancho kurčaťom

Taco šalát s grilovaným ancho kurčaťom

Postup

1 Marinádu a kuracie prsia si pripravíme tak, že si predhrejeme rúru na 175 ˚C. Nožom rozdrvíme cesnak a zmiešame ho s práškom ancho, korením a soľou. Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme šálku vody. Premiešame.
2 Kuracie prsia obalíme z oboch strán. Necháme marinovať 15-20 minút pri izbovej teplote.
3 Na grile alebo panvici orestujeme kuracie prsia 2-3 minúty z každej strany. Preložíme ich na pekáč a pečieme v rúre na 175 ˚C po dobu 10 minút.
4 Prsia necháme 5 minút vychladnúť a nakrájame na prúžky.
5 Šalát si pripravíme tak, že do veľkej misky dáme všetky ingrediencie a premiešame.
6 Servírujeme s nakrájaným mäsom. Pokvapkáme svojim obľúbeným dressingom.
  • Použité chilli
  • 1 lyžica ancho v prášku
  • Na marinádu budeme potrebovať:
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1/2 lyžičky morskej soli
  • 1/2 lyžičky korenia
  • 1 lyžica Ancho prášku
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1 lyžica voda
  • 650 g kuracích pŕs
  • Na šalát budeme potrebovať
  • 1-2 hlavy nakrájaného rímskeho šalátu
  • 1 ks červená paprika, nakrájaná na menšie prúžky
  • 1/2 ks paradajky nakrájanej na kocky
  • 60 g varenej kukurice
  • podľa chuti červená cibuľa, nakrájaná na tenké prúžky
  • 1 hrsť nasekaného koriandru
  • tortillové chipsy
  • 120 g nastrúhaný syr Cheddar
  • 1 ks avokáda
  • podľa chuti šťava z limetky
  • Počet porcií 4
  • Čas prípravy 15 min
  • Čas varenia 13 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosíláme do 24h.

200 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 50 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu