
Postup
1 Na rozpálenej panvici bez oleja orestujeme taliansky salám ventricina a napoly rozkrojené paradajky (opekáme rozkrojenou stranou na panvici).
2 Zmiernime plameň, pridáme nakrájanú šalotku, cesnak, olivy a celú papričku Bhut Jolokia (sušenú rehydratujeme namočením do horúcej vody asi na 20 minút).
3 Papričku pred pridaním opatrne a zľahka rozdrvíme. Všetko zmiešame s uvarenými špagetami a na tanieri posypeme parmezánom.
- Použité chilli
- 1 ks Naga Bhut Jolokia celá
- Ingrediencie
- 200 g špagiet
- 100 g salámy ventricina
- 30 g cherry paradajok
- 20 g olív
- 5 g cesnaku
- 30 g šalotky
- parmezán
- Počet porcií 4
- Čas prípravy 30 min
- Čas varenia 0 min