Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 056  772  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Slaný veľkonočný veniec

Slaný veľkonočný veniec

Postup

1 Najprv si pripravíme čili pesto na cesto. Do misy si dajte kečup, bazalkové pesto, sušené paradajky a čili vločky Birds Eye. Všetko rozmixujte pomocou tyčového mixéra.
2 Hotové čili pesto natrite na rozložené maslové lístkové cesto. Na čili pastu položte plátky šunky a na všetko nasypte nastrúhaný syr.
3 Teraz všetko zrolujte do rolády, ktorú rozkrojte pozdĺžne na pol. Tieto dva dlhé kúsky zmotajte ako vrkoč a potom z nich vytvorte veniec.
4 Veniec potrite rozšľahaným vajcom a dajte ho piecť do vopred vyhriatej rúry na 180 °C a pečte 35 minút. Po upečení veniec posypte trochou parmezánu a nasekanými klíčkami žeruchy.
  • Použité chilli
  • 1 lyžička Birds Eye vločiek
  • Ingrediencie
  • 1 lístkové maslové cesto
  • 4 lyžice kečupu
  • 4 lyžice bazalkového cesta
  • 80 g sušených paradajok v oleji
  • 100 g šunky
  • 200 g syra (podľa chuti)
  • 1 rozšľahané vajce
  • parmezán na posypanie
  • žeruchové klíčky
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 20 min
  • Doba vaření 35 min

Video

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 48 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu