Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +421 233 056  772  d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Grilované mäso

Grilované mäso

Postup

1 V mise si zmiešajte olivový olej s čili korením Argentína a dôkladne v ňom obaľte plátky mäsa. Takto pripravené mäso nechajte odležať.
2 Medzitým, čo mäso oddychuje, rozpáľte si uhlie v grile a pripravte si zeleninu. Všetkú zeleninu nakrájajte na väčšie kúsky a v mise pokvapkajte olivovým olejom, osoľte a okoreňte. Cherry paradajky nechajte celé na vetvičke.
3 Akonáhle je gril dostatočne rozpálený, dajte mäso na gril. Grilujte ho z oboch strán, presne tak, ako ich máte radi. Pred koncom grilovania pridajte zeleninu. Tá je hotová rýchlejšie ako mäso.
4 Potom, čo je všetko hotové, podávajte s vašou obľúbenou omáčkou poprípade čerstvým chlebom.

Ingredience

  • Použité chilli
  • 2 lyžice čili korenia Argentína
  • Ingrediencie
  • 0,5 kg plátkov bravčovej krkovičky
  • 3 lyžice olivového oleja
  • šampiňóny
  • cuketa
  • červené paprika
  • žltá paprika
  • cherry paradajky
  • varená celá kukurica
  • olivový olej

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 48 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu