
Postup
1 V mise si zmiešajte olivový olej s čili korením Argentína a dôkladne v ňom obaľte plátky mäsa. Takto pripravené mäso nechajte odležať.
2 Medzitým, čo mäso oddychuje, rozpáľte si uhlie v grile a pripravte si zeleninu. Všetkú zeleninu nakrájajte na väčšie kúsky a v mise pokvapkajte olivovým olejom, osoľte a okoreňte. Cherry paradajky nechajte celé na vetvičke.
3 Akonáhle je gril dostatočne rozpálený, dajte mäso na gril. Grilujte ho z oboch strán, presne tak, ako ich máte radi. Pred koncom grilovania pridajte zeleninu. Tá je hotová rýchlejšie ako mäso.
4 Potom, čo je všetko hotové, podávajte s vašou obľúbenou omáčkou poprípade čerstvým chlebom.
Ingredience
- Použité chilli
- 2 lyžice čili korenia Argentína
- Ingrediencie
- 0,5 kg plátkov bravčovej krkovičky
- 3 lyžice olivového oleja
- šampiňóny
- cuketa
- červené paprika
- žltá paprika
- cherry paradajky
- varená celá kukurica
- olivový olej