Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980      d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.sk

Cestoviny s hráškom

Cestoviny s hráškom

Postup

1 Na veľkej panvici si rozohrejte olivový olej a nechajte na ňom speniť šalotku. Akonáhle je šalotka hotová, pridajte nadrobno nakrájanú šunku a zľahka ju orestujte.
2 K hotovej cibuľke a šunke dajte mrazený hrášok, premiešajte a priklopte na chvíľu pokrievkou, kým hrášok nezmäkne. Medzitým si dajte variť čerstvé cestoviny v osolenej vode.
3 Potom do panvice pridajte smotanu s čili vločkami Habanero, soľ, korenie a všetko premiešajte a nechajte chvíľu variť, než sa smotana so zmesou zahustí.
4 Akonáhle začne smotana hustnúť, pridajte do panvice jednu menšiu naberačku vody z cestovín, premiešajte a ihneď pridajte všetky cestoviny. Nemusíte ich zlievať, ale rovno ich môžete vybrať z vody do panvice. Panvicu majte zhruba na strednom stupni.
5 Dôkladne premiešajte a pridajte nahrubo nastrúhaný syr. Počas miešania by sa mala ešte časť tekutiny vsiaknuť do cestovín a vznikne vám krásne krémová a hustá zmes.
6 Pokiaľ bude ľahko redšia, zvýšte plameň a nechajte zľahka prevariť. Keď bude ale veľmi hustá, pridajte ešte trochu vody z cestovín a znovu všetko dôkladne premiešajte.
7 Hotové hneď servírujte. Posypte hráškovým klíčkami, natenko nakrájanými plátkami reďkoviek a trochou vločiek čili Habanero.
  • Použité chilli
  • 1 lyžička Habanero vločiek
  • Ingrediencie
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 2 šalotky
  • 100 g Schwarzwälder šunky
  • 150 g mrazeného hrášku
  • 250 ml 33% smotany
  • ½ lyžičky soli a korenia
  • 250 g nastrúhaného syra
  • 500 g čerstvých cestovín
  • hráškové klíčky
  • menší zväzok reďkoviek
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 30 min

RÝCHLA DOPRAVA

Odosielame do 24 hod.

50 000 +

Spokojných zákazníkov

DOPRAVA ZADARMO

U objednávok nad 77 euro

BONUSOVÝ PROGRAM

Darčeky k vášmu nákupu